Ιστορικό

Η AVN Α.Ε. ιδρύθηκε το 2000, σηματοδοτώντας την αλλαγή κατεύθυνσης των βασικών της μετόχων από την επιτυχημένη και πλούσια σε εμπειρίες πορεία στον χώρο των μεγάλων τεχνικών εταιρειών στην δημιουργία μιας νέας τεχνικής εταιρείας.

Βασικότεροι τομείς δραστηριότητας της AVN είναι η αναληψη και εκτέλεση κάθε είδους έργου στον ιδιωτικό τομέα ξεκινώντας από ανακαινίσεις καταστημάτων μέχρι πολυόροφα κτίρια γραφείων και κατοικιών, καθώς και η αγορά και αξιοποίηση ακινήτων οικιστικού ενδιαφέροντος με ιδιαίτερη εμφαση στις εξοχικές κατοικίες.

Λαμβάνοντας από νωρίς τα μηνύματα ανάπτυξης του τουρισμού και της εξοχικής κατοικίας τα προσεχή χρόνια στην Ελλάδα, η AVN ξεκίνησε την δραστηριότητά της σε επιλεγμένους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας, στις Σπέτσες κατ΄αρχάς και στην Μύκονο στην συνέχεια, όπου σήμερα αναπτύσσει έντονη κατασκευαστική δραστηριότητα.

Βασικός στόχος και επιδίωξη της AVN σε όλα τα της τα έργα είναι η συνεχής υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών μέσα στα πλαίσια του ανταγωνιστικού κόστους που καθορίζει η αγορά.